Forældre kommentarer

Hej

Vi har en dreng i vuggestuen og en pige i børnehaven, og vi er utrolig glade for at have vores børn i Børnehuset, først og fremmest fordi der altid er tid og overskud til det enkelte barn.

De voksne har altid tid til at modtage dem når de kommer, og de kommer gerne på eget initiativ og hjælper når afleveringerne er lidt svære. Der er også altid tid til en overlevering når vi henter, så vi ved hvordan børnenes dag har været. Alt foregår i skøn ro og orden, og det er tydeligt at mærke hvor glade og trygge børnene er

Der er skønne udenomsarealer, og gode pædagogiske visioner for børnene. Der bliver arbejdet målrettet, og altid sættes børnenes trivsel i højsædet.

Nadya Miller og Brian Svenningsen.

Hej

Vi bliver altid mødt med et smil i Børnehuset i Rostrup, og personalet finder altid tid til at snakke med os når vi henter vores søn. Vi oplever personale med en stor faglig, professionel tilgang til børnene og samtidig er personalet meget omsorgsfulde og opmærksomme. Vores søn fortæller hver dag om alle mulige aktiviteter, fx fri leg på den fine legeplads, gåture, cykelture, kreativ indendørs leg, sang, læsning, læring osv. og han lærer alt om hvordan man bliver en god kammerat og de sociale spilleregler. Vi kan på det varmeste anbefale Børnehuset i Rostrup.

 

Venlig hilsen David og Camilla

(Mor og far til Johan i Børnehaven, Alfred i Vuggestuen)